;

Ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când pleci la drum este să rămâi în pană cu mașina. Dar și în această situație nu trebuie să te panichezi deoarece soluții există-evacuator.md

evacuator/evacuator/evacuator24/evacuator Chisinau/evacuator moldova/evacuator md/evacuator chisinau ieftin/auto evacuator/evakuator/servicii tractari/evacuator 24 24
evacuator.md – Evacuator Chisinau 24 ore – EvacuatorMoldova.md

Când se face remorcarea unei mașini

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când rămâi în pană este să împingi mașina până într-un loc sigur pentru a nu încurca traficul.

Se recomandă ca operațiunea de remorcare să se facă seara, târziu, când nu mai este traficul aglomerat din timpul zilei.

Pot fi remorcate doar acele mașini care prezintă probleme tehnice ce împiedică deplasarea normală.

În schimb, nu pot fi remorcate mașinile care nu sunt înmatriculate. – Pentru aceasta remorcare foloseste Evacuator Moldova

Potrivit legislației în vigoare, pentru remorcare trebuie folosită o bară specială lungă de cel mult 5 metri.

De asemenea, este acceptată și o şufă flexibilă cu o lungime de 3-5 metri, dar numai în condițiile în care sistemul de frânare şi cel de direcţie sunt funcţionale.

Cum se folosesc luminile mașinilor în timpul remorcării

În mod obligatoriu, ambele mașini trebuie să folosească aceleaşi semnale luminoase în timpul operațiunii de remorcare.

Dacă una dintre mașini prezintă defecțiuni la nivelul sistemului de iluminare şi de semnalizare este interzisă remorcarea pe timpul nopţii sau în condiţii meteo dificile cu vizibilitate scăzută. – Pentru aceasta foloseste Evacuator Chisinau 24 ore.

Dacă remorcarea se face pe timpul zilei, pe spatele maşinii tractate se va aplica la loc vizibil inscripţia „Fără semnalizare”.

Nu folosi niciodată luminile de avarie! Deși însăși denumirea denotă o avarie, este recomandat să nu folosești luminile de avarie în timpul tractării.

În cazul în care vei fi nevoit să depăşești o maşină parcată, şoferii din spatele tău nu vor sesiza intenţia din cauza luminilor de avarie care sunt pornite şi, astfel, riști să provoci un accident de circulație.

Ce tip de maşini poate efectua remorcarea?

Ca și în cazul vitezei, legislaţia în vigoare nu prevede nicio limită nici în cazul distanţei pe care se poate remorca o mașină.

De regulă, tractarea trebuie făcută pe distanţe scurte, până acasă sau până la cel mai apropiat service, după caz. Daca aceasta operatiune nu este posibila – foloseste Servicii Evacuator 24

Leave a comment

Adresă

st. Socoleni 31, mun. Chișinău
Republica Moldova

Contacte

☏ +373 22 800 800
club.auto.asist@gmail.com

* Informații referitor la prețuri, disponibilitatea evacuatoarelor și programul de lucru vor fi stabilite telefonic cu unul dintre operatorii companiei

2022. Evacuator.md - Toate drepturile rezervate.