;

Evacuator Mercedes Sprinter Ediția Petronas.

Pentru a fi remorcat, aproape că vrei să provoci o pană! Vehiculul de la carosierul polonez a fost folosit pentru aniversarea ediției Mercedes Sprinter Petronas reconstruită. Acesta este un evacuator în stil de curse, bazat pe versatilul Sprinter. Au trecut 25 de ani de când Mercedes a pus Sprinter-ul în cursă. Iar carosierul polonez Kegger lucrează de 25 de ani cu duba ca model de bază pentru nenumărate transformări. Unele fiind disponibile pe evacuatormoldova.md. Și pentru a sărbători există un proiect cu totul special.

Cu toate acestea, nu este o piesă unică. Există o ediție limitată de la Sprinter ca evacuator într-o ținută de curse. Exact 25 de exemplarear trebui să apară. Baza este un Evacuator Sprinter 319 CDI cu motor V6 turbo diesel de trei litri și cuplu de 190 CP și 440 Nm . Are o tracțiune automată cu șapte trepte și tracțiune spate. Chiar și suspensia pneumatică este inclusă.

După conversie,evacuator – Sprinter are un șorț frontal imens și nou , care, pe lângă prizele de aer uriașe, are și un spoiler frontal integrat . Continuă cu praguri laterale , precum și cu patru unghiulare indicate Țevi de eșapament. În stilul vehiculelor tipice AMG, inclusiv difuzor la pupa. Tunerul a instalat și jante de 18 inch alus negru cu cauciucuri în format 225/55. Conversia se realizează doar cu ajutorul vopselei argintiu-verde-negru .

evacuator-autoevacuator
Evacuator – AutoEvacuator – Evacuator Chisinau

Acest lucru îi conferă șefului de încărcare aspectul tipic al mașinii de curse de Formula 1 Petronas-Mercedes. Și chiar și în interior s-au făcut schimbări. Echipamentul Alcantara , cu cusături subtile de culoare verde pe scaune, bord, panourile ușilor. Chiar și căptușeala este acoperită cu Alcantara. Cu măsuri suplimentare de izolație încorporate, nivelul de zgomot este redus. Sistemul audio de înaltă calitate încorporat, inclusiv subwooferul , poate arăta ce poate face.

Confort precum aerul condiționat, o cameră de marșarier. Chiar un sistem de control al vitezei de croazieră sunt de la sine înțeles. La fel și volanul din piele, precum și o insignă pe planșa de bord cu referire la ediția specială. Fiecare vehicul va deține. Kegger instalează unul, astfel încât Sprinterul să poată funcționa pe deplin și ca un evacuator 24 . Se poate încărca un pat fix care este de aproximativ două rampe retractabile .

Ediția Kegger Petronas are un preț de la 125.000 de euro plus taxe și. Prețul nu include Mercedes-AMG GT negru mat pe zona de încărcare. La final… Îl poți folosi pentru a fi remorcat! Dacă obținem mai multe informații despre modificări. Veți fi informat despre acest lucru dacă pur și simplu vă abonați la Feed -ul nostru. Distrați-vă urmărind imaginile și rămâneți fideli nouă!

5 Comments

 • John Miller
  Posted octombrie 20, 2016

  Very Good !!!

  • professor_iu12657
   Posted octombrie 20, 2016

   Evacuator ce ar putea face mult lucru in Chisinau dar si in Moldova. Orice moldovean ar dori sa aiba un asa evacuator. Lucrurile frumoase cum scrie mai sus costa. Asa si cu evacuatoru acesta.

  • Conchistador1
   Posted mai 8, 2017

   Frumos!!! De nota 10! Cei de la Mercedes isi cunosc bine treaba

   • Victor Buza
    Posted mai 8, 2017

    Un astfel de evacuator ar vrea fiecare din noi. Cu asa un evacuator as tracta masini in Chisinau cu cea mai mare placere.

 • Ion
  Posted martie 18, 2022

  Foarte interesant! Ca de obicei, Mercedes demonstrează calitatea premium!

Leave a comment

Adresă

st. Socoleni 31, mun. Chișinău
Republica Moldova

Contacte

☏ +373 22 800 800
club.auto.asist@gmail.com

* Informații referitor la prețuri, disponibilitatea evacuatoarelor și programul de lucru vor fi stabilite telefonic cu unul dintre operatorii companiei

2022. Evacuator.md - Toate drepturile rezervate.