;
🕓 ☏ 078 800 800

Evacuator Auto Chisinau 022 800 800 Услуги Эвакуатора…

Dacă ați rămas cu mașina în trafic, aveți pană, sau ați fost implicat într-un accident rutier,folosiți evacuator.md, pentru că putem interveni rapid la fata locului și a vă oferi ajutor rutier. Va punem la dispoziție evacuator în Chișinău cu ajutorul celor mai performante echipamente de care puteți beneficia la numărul 022 800 800.

 

Echipa noastra va raspunde solicitarilor Dvs., intervenim rapid în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova cu o singura accesare a evacuatormoldova.md. Aici găsiți toate informațiile de contact și desigur ajutorul de care aveți nevoie.

 

Pentru a reduce semnificativ timpul de așteptare, trebuie sa furnizati informații detaliate despre locația dvs., automobil, starea acestuia si gradul de deteriorare – colegilor de la evacuatormoldova.md.

 

 Auto Club Asist va pune la dispoziție manipulator 24 în Moldova care va va livra masina la locul potrivit. Suntem printre primele firme de profil care au evacuator cu macara pe tractari.md. Ne putem mândri cu experienta acumulata și clienți multumiti datorită calității serviciilor prestate. Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare apel in parte.Nu ezitati sa ne contactati si vă venim în ajutor în cel mai scurt timp posibil. 

 

Contactati-ne pe evacuator.md sau 078 800 800

 

Ca lideri pe piață, compania noastră vă oferă servicii de evacuator 24 ore și nu numai:

-Automanipulator in Chișinau 8t;

-Evacuator cu platforma hidraulică;

-Evacuator pentru mașini;

-Tractari auto naționale și internaționale;

-Asistență Tehnica Auto;

 

Compania dispune de specialisti calificati, care organizează în mod competent evacuare auto. Servicii sunt prestate cu automobile în stare perfectă de funcţionare, accentul punandu-se permanent pe calitatea serviciilor. Autoclub.md dispune de evacuator cu macara in Moldova rapid și sigur, din oricare punct al țării. Specialistii nostri vor raspunde prompt urgentei dumneavoastra.

 

Astfel veți avea mereu o soluție Non Stop dacă veți comanda evacuator in Chisinau la nivel internațional. Fiecare tractare se întocmește ca un contract individual, unde este stipulat: termenul, condițiile și garanțiile. AutoClubAsist va pune la dispoziție manipulator 24 ore cu prețuri avantajoase, și indiferent de condițiile meteo sau anotimp.

 

De ce trebuie să vă adresați anume la evacuatormoldova.md ?

 

-suntem dotați cu echipamente tehnice care permit deservirea tuturor tipurilor de vehicule ;

-suntem cei mai rapizi și propunem evacuator curat si mereu in starea tehnica cea mai buna;

-garantăm efectuarea chiar și a celor mai complexe tractări (evacuări), cât mai curând posibil și în conformitate cu toate normele de siguranță tehnica.

Адрес

ул. Соколень 31, мун. Кишинев
Республика Молдова

Контакты

☏ +373 22 800 800
club.auto.asist@gmail.com

* Информация о ценах, наличие эвакуаторов и график работы будет уточняться по телефону с одним из операторов компании

2022. Evacuator.md - Все права защищены.