;
🕓 ☏ 078 800 800

Prețuri Evacuator în Chișinău și Toată Moldova

Dacă ați rămas cu mașina în trafic, aveți pană, sau ați fost implicat într-un accident rutier,folosiți evacuator.md, pentru că putem interveni rapid la fata locului și a vă oferi ajutor rutier. Va punem la dispoziție evacuator în Chișinău cu ajutorul celor mai performante echipamente de care puteți beneficia la numărul 022 800 800.

Echipa noastra va raspunde solicitarilor Dvs., intervenim rapid în Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova cu o singura accesare a evacuatormoldova.md. Aici găsiți toate informațiile de contact și desigur ajutorul de care aveți nevoie.

Pentru a reduce semnificativ timpul de așteptare, trebuie sa furnizati informații detaliate despre locația dvs., automobil, starea acestuia si gradul de deteriorare. Colegilor de la evacuatormoldova.md.

 Auto Club Asist va pune la dispoziție manipulator 24 în Moldova care va va livra masina la locul potrivit. Suntem printre primele firme de profil care au evacuator cu macara pe tractari.md. Ne putem mândri cu experienta acumulata și clienți multumiti datorită calității serviciilor prestate. Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare apel in parte.

Nu ezitati sa ne contactati si vă venim în ajutor în cel mai scurt timp posibil. activam 24/24 – 365 zile.

Adresă

st. Socoleni 31, mun. Chișinău
Republica Moldova

Contacte

☏ +373 22 800 800
club.auto.asist@gmail.com

* Informații referitor la prețuri, disponibilitatea evacuatoarelor și programul de lucru vor fi stabilite telefonic cu unul dintre operatorii companiei

2022. Evacuator.md - Toate drepturile rezervate.